Åkersjön!

hejsan har vare hemma nån dag nu men strax far vi upp till Åkersjön=) vi ska sova 8 stycken i en husvagn:S så vi får se  hur de går:P så vi blir där över nyår, så får se när jag skriver nästa gång.

GOTT NYTT ÅR:)

puzzz

sikås

igår for jag till Sikås:P så nu sitter man här medans viktor e ute och fixar litte. Sen får vi se vad som händer kanske skriver litte mer senare ikväll.

puss och kram<3

Danföre danföre dopparedan:p

Först började man skolan 20 över 8 då hade vi julshow. När den var slut så gick vi til åra hem klassrum och fick våra betyg sen slutade vi, då var klockan ungefär 10:D Så nu har man äntligen lov. Sen for jag till farmor och var där tills kolackan var ungefär 14,00 då for jag och klippte mej. Sen for jag, karro och mamma till Marita på en kopp kaffe. Nu ska jag laga mat sen ska vi fara till stan och julhandla litte.


4 månader med sötnos idag<333

Puss och kram

Barnis!!

Ikväll har man vare barnvakt mellan 17-22 åt Hampuz och Kajza=)

Skoter

Nu har man kört skoter för första gången denna vintersäsong=)

Varför???

Varför?? Varför?? Varför??

Helgen!!!

Har inte skrive på ett tag nu. Men ihelgen har jag vare med Viktor=) Och i söndags så va vi på luftslottet som sprängdes;) den va ganska bra:P Men nu ska jag plugga sen ska jag vara med elise ett tag:P

pussss<3

intemkt

Har intemkt att säga förutom att min sötnos kommer imorgon och på kvällen så ska vi på motorgårn och äta gröt:P och sen får vi se vad som händer puss hej<33


Framme...

Nu e man framme hos Viktor, så nu e de bar vänta på att han ska komma in oxå:P pusshej<3

Svininfluensasprutan

Har nyss vare och tagit svininfluensasprutan:P

RSS 2.0